Foto: Ludvig Malm

Till dig som är ny i Göteborg Vineyard

 

whereOavsett om du är ny just i vår församling eller ovan vid kyrkor i allmänhet så hoppas vi att du ska känna dig välkommen hos oss. Titta gärna in när vi firar gudstjänst på varannan söndag kl 11 (ojämna veckor). Vi träffas i St Matteuskyrkan i Göteborg, Herkulesgatan 28.

worship-notesGudstjänsten börjar med en stunds lovsång. Det betyder att vi sjunger sånger till Gud som ett gensvar på hans kärlek till oss. Det kan vara sånger av tacksamhet, sånger som talar om vem han är eller böner i musikform. Det är ofta enkla texter och melodier. Ibland sjunger vi på svenska, ibland på engelska. 

bibleEfter en kort information läser vi något ur Bibeln och pratar/predikar kring det. Efter predikan brukar vi be för dem som vill. Vi avslutar oftast med ett par lovsånger. Ca 12:30 avslutar vi gudstjänsten med att fika tillsammans. 

kidsBarnen en egen barnkyrka. 

coths1Kom som du är, det gör vi. Vi klär oss som vi gör till vardags, alla efter sin egen smak. Vi försöker använda samma språk som vi gör när vi är i skolan eller på jobbet. Om det ändå är något du inte förstår är det helt OK att fråga någon.

heartVi hoppas att du skall trivas hos oss. 

 

Välkommen till Göteborg Vineyard!